Kysymykset

Vastattu 0 / 3

Vastattu 0 / 10

Vastattu 0 / 3

1. Seurakunnan varhaiskasvatus kohtaa alle kouluikäisiä lapsia ja heidän perheitään. Tällä hetkellä varhaiskasvatuksen toiminnan pääpaino arkisin koko Kouvolan alueella on päivätoiminnassa. Pitäisikö seurakunnan perheille suunnatun toiminnan painottua nykyistä enemmän (valitse yksi):

2. Kouvolan seurakuntayhtymä täyttää 1.1.2019 kymmenen vuotta. Seurakuntayhtymään kuuluu viisi paikallisseurakuntaa Anjalankoskella, Elimäellä, Kouvolassa, Kuusankoskella ja Valkealassa. Ota kantaa: Koen, että Kouvolan seurakuntayhtymän olemassaolo tukee Kouvolan paikallisseurakuntia niiden perustyössä.

3. Kouvolan seurakuntayhtymä omistaa kiinteistöjä seurakuntien toiminnan käyttöön. Yhtymän kiinteistöstrategian mukaan nykyistä kiinteistömassaa on vähennettävä. Oletko valmis vähentämään seurakuntayhtymän nykyisten kiinteistöjen määrää (valitse yksi):