Jarmo Heinonen

Aktiivinen partiolainen!
Tapiolan seurakunnan Varhaisnuorisotyön johtokunta 2003-2012 ja
Kasvatustyöryhmän puheenjohtaja 2012-
Nuorisossa on kirkon tulevaisuus.
Partiolaiset ovat seurakunnan suurin nuorisotyötä tekevä ryhmä,
partiolaisten äänen pitää näkyä ja kuulua seurakunnassa.
Evankelisuus (SLEY tai ELY)
Vihreä Liitto (VIHR)

Oma tekeminen voi olla esimerkki muille.

Nuorisossa on tulevaisuus.

Meillä kaikilla on vastuu itsestämme ja päätöksistämme.

Avioliitto on kahden aikuisen keskinäinen asia. Hyväksymällä muut, hyväksyy myös itsensä.

1. Espoossa on viisi suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen seurakunta. Mielestäni (valitse yksi seuraavista):

2. Yli 43 000 espoolaista puhuu äidinkielenään muuta kuin suomea tai ruotsia. Ota kantaa seuraavaan väitteeseen: On tärkeää, että Espoon seurakuntien toiminta palvelee myös maahan muuttaneita ja vieraskielisiä espoolaisia.

3. Kyselytutkimuksen mukaan puolet espoolaisista seurakuntien jäsenistä mieltää seurakunnat ennemmin varovaisiksi kuin rohkeiksi. Ota kantaa seuraavaan väitteeseen: Espoon seurakuntien tulee olla toiminnassaan ja kannanotoissaan nykyistä rohkeampia, vaikka se ei miellyttäisi kaikkia.