Satu Parttimaa

Vaalikone Salon seurakunta

Täytän 46 vuotta lokakuussa. Työskentelen Salon kaupungin toiseksi suurimman keittiön Kimaran dieettikokkina. Valmistan erityisruokavalioita ikäihmiselle ja opiskelijoille. Olen kahden aikuisen lapsen äiti. Päivän rytmittää koiran kanssa lenkkeily ja arjen askareet. Asun Pajulan kaupunginosassa mieheni kanssa.
Uskon että yhdessä tekemällä voimme muuttaa asioita. Koen että kirkon läsnäoloa tarvitaan elämän eri tilanteissa. On voitava uskoa siihen että apua on saatavilla kun sitä tarvitsee.Toivon että lähimmäisen rakkaus ja kyky kuunnella lähimmäistä tuo avun kun elämässä on vaikeaa. On kuunneltava nuorten ja ikäihmisten toiveita.Kirkon tulisi olla vielä lähempänä seurakuntalaisia ja kehittää toimintaansa niin että varsinkin perheet saavat avun elämän kriisitilanteissa sitä halutessaan.
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue (SDP)

Tärkeitä ovat myös kaikki vapaaehtoistyö ja toiminta seurakuntalaisten parissa. Näitä ei voi tärkeysjärjestykseen laittaa.

Varmasti löytyy kehitettävää ja hyvä keskustella mitä seurakunta voi tehdä monipuolisen tarjonnan lisäämiseksi.

Tähän kysymykseen ei voi vasta kun ei tiedä kustannusvaikutuksia ja kysymys vaatii laajemman kokonaiskuvan. On selvitettävä miten voidaan kustannuksia hillitä kevyemmillä toimenpiteillä.

Koskaan ei ole puhetta liikaa. Nuoria hyvä on kuulla kun päätöksiä tehdään.

Minkä ihmeen takia minun tulisi epäillä mitä raamattuun on kirjoitettu.