Irma Iho

Vaalikone Salon seurakunta

Olen tehnyt vapaaehtoistyötä seurakunnassa jo toistakymmentä vuotta. Tulkkaan, käännän. avustan, opastan ja organisoin. Olen tehnyt työtä Salossa asuvien inkeriläisten kanssa, muiden venäjänkielisten kanssa ja Rzhevin ystävyysaeurakunnan kanssa: maahanmuuttajatyötä, kansainvälistä ja lähetystyötä.
Olen ollut kirkkovaltuuston jäsenenä 12 vuotta, myös kirkkoneuvoston ja lähetystyön johtokunnan jäsenenä ja työ kiinnostaa minua edelleen. Osallistun seurakunnan toimintaan, teen vapaehtoistyötä ja haluan myös vaikuttaa. Ja haluan elvyttää seurakunnassamme sinkkutyötä.
Hiljaisuuden liike
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue (SDP)

voisin valita kaikki syyt

Kaikki on tärkeä

messu on yksi hengellisyyden muodoista

sekä että

ja lisäämään vapaaehtoistyötä

Kulttuuri on tärkeä, mutta jokainen tekee omia päätöksiä itse lopun lopuksi

Kaiki epäilevät joskus

Pitää auttaa kaikkia tarpeessa olevia: perheitä ja yksinäisiä, maahanmuuttajia ja sairaita ja siinä työssä vapaaehtoiset voisivat olla suurena apuna

On vaikea valita, kun kaikki ovat tärkeitä

Miten voi antaa tukea niille, jotka vastustavat naispappeutta?

kirkon tulee jatkossakin tukea kaikkia ihmisiä

jokaisella on oikeus olla onnellinen avioliitossa

papin pitää toimia niin, kun kirkko määrää eikä mennä soloilemaan