Anita Sjöholm-Nikkanen

Vaalikone Salon seurakunta

Olen iältäni 49-vuotias ja työskentelen maistraatin holhoustoimessa apulaistarkastajana. Perheeseeni kuuluvat puoliso, kaksi täysi-ikäistä lasta ja koira, kultainennoutaja Veeti.
Olen toiminut kuluvan kauden Salon seurakunnan diakoniatyön johtokunnan puheenjohtajana. Toimin myös aktiivisesti järjestötoiminnassa.Työni maistraatissa ja luottamustoimeni tuovat kontaktipinnan seurakunnan työhön, erityisesti diakoniatyöhön.
Haluan edelleen jatkaa seurakunnan työn kehittämistä meitä kaikkia lähellä olevaksi. Yksinäisyys ja köyhyys ovat suuri haaste seurakunnalle ja sen diakoniatyölle. Vapaaehtoistoiminnan edelleen kehittäminen on tärkeää myös tulevaisuudessa. Lapsiperheiden toimeentulo vaikuttaa merkittävästi lapsen tulevaisuuteen. Harrastaminen ja koulutus eivät ole itsestäänselvyyksiä kaikille lapsille. Seurakunta voi luoda mahdollisuuksia harrastuksiin mm. lasten ja nuorten kerho- ja partiotoimintana ja leireinä.
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue (SDP)

pätevyys ratkaisee ja johtamistaidot, ei sukupuoli