Sinikka Pöyry

Vaalikone Juvan seurakunta

Naimisissa, kaksi alle 4-vuotiasta lasta.
Harrastuksiini kuuluu mm. hevoset (raviurheilu, ratsastus), luonnossa liikkuminen&metsästys. Lentopalloilu jatkunee taas, kunhan lapset kasvaa...
Seurakunnan taloudellinen puoli kiinnostaa ja uskon voivani tuoda uusia näkemyksiä järkevään taloudenhoitoon.

Perhekerhot palvelevat hyvin lapsiperheitä.

Tasapuolisesti kaikille

Jumalanpalvelukset ja messut ovat kuitenkin tärkeä runko, jonka lisäksi voi tarjota monenlaista toimintaa.

Tasapuolisesti jokaiselle jotakin

Olemassa olevat työpaikat on säilytettävä. Kiinteän omaisuuden kustannukset tulee järkevöittää ensin!

Hyvä tavoite

Tulkinta on lukijalla, ja kauneus katsojan silmissä..

Ilman uskontoja ihmisillä ei olisi arvo- ja moraalipohjaa lainkaan.

Ympäristövastuullista ajattelua on helppo tuoda jo lasten kerhossa lajittelulla.

Tulisi keskittyä ensisijaisesti kotimaisiin raaka-aineisiin ja lähiruokaan.

Esimerkillä muutoksia jokaisen ekologisempaan elämään

Tehtävään voi valita miehen tai naisen, pätevyyden/soveltuvuuden tehtävään pitäisi ratkaista eikä sukupuolen.

Soveltuvuuden/pätevyyden tehtävään pitäisi ratkaista valinta eikä sukupuolen.