Carita Korhonen

Vaalikone Joensuun seurakunta

Kolmekymppinen kolmen lapsen äiti. Viimeisimmät vuodet ovat menneet Kuopiossa baaritarjoilijana ja kotiäitinä toimiessa. Tänä syksynä joensuulaistunut teologian ensimmäisen vuoden opiskelija.
Haluan olla mukana luomassa aktiivista, suvaitsevaa ja avointa seurakuntatoimintaa. Haluan huomisen seurakunnan olevan houkutteleva ja turvallinen toimintaympäristö kaikille ikään, sukupuoleen, syntyperään tai elämäntilanteeseen katsomatta.
Kansallinen Kokoomus (KOK)

Tämän päivän kirkon kuuluu olla yhtä monimuotoinen kuin jäsenensäkin sekä sen toiminnan on vastattava tätä päivää. Nykymaailmassa hengellisyyteen ei enää ole yhtä ainoaa muottia.

Ja kannustaa aktiivisia jäseniään tuomaan toimintaan mukaan läheisiään sekä muita kiinnostuneita.

Asia josta ei kuuluisi enää vuonna 2018 keskustella! Rakkaus kuuluu kaikille!