Ville Vihriälä

Vaalikone Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Olen isä, insinööri ja kiinteistöalan yrittäjä. Perheeseeni kuuluu 3 kouluikäistä lasta ja vaimo. Asumme rivitalossa ja elämän täyttää tällä hetkellä ruuhkavuosien palapeli. Kun ehdin, rentoudun juomalla kahvia isosta mukista ja lukemalla lehtiä. Kuitenkin näen tärkeänä olla monessa mukana, sillä "kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla".
Minua ohjaa ajatus: älä kysy mitä seurakunta voi tehdä hyväksesi, vaan mitä itse voit tehdä seurakuntasi hyväksi. Haluan edistää avoimuutta ja luottamusta sekä etsiä sovinnollisia ratkaisuja vaikeisiinkin kysymyksiin. Erityisesti olen kiinnostunut vaikuttamaan seurakunnan kiinteistöjen parempaan hallintaan ja kiinteistöstrategian määrätietoiseen toteuttamiseen.
Vihreä Liitto (VIHR)

Paremmalla kiinteistöjen hallinnalla on mahdollista saavuttaa säästöjä. Kiinteistöstrategiaa on syytä toteuttaa määrätietoisesti.

Seurakunnan on pyrittävä hakemaan ympäristödiplomia mahdollisimman pian.

Kirkko antaa mahdollisuuksia, mutta henkilökohtainen uskonratkaisu on nimenomaan henkilökohtainen asia.

Kirkon tulisi osallistua edelleen keskusteluun asiasta ja tuoda mukaan vahvaa eettistä näkemystä.

Kirkon tulisi hyväksyä, että sen sisällä on erilaisia näkemyksiä avioliitosta ja antaa pappien omantuntonsa mukaan vihkiä tai olla vihkimättä avioliittoon samaa sukupuolta olevia pareja.

Ohjenuorana kiitollisuus, kunnioitus ja kohtuus.

1. Mitä mieltä olet Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan lähipalvelujen järjestämisestä? Valitse yksi vastausvaihtoehto, joka parhaiten kuvaa näkemystäsi.