Merja Kaura

Vaalikone Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

olen koulutukseltani diakoni, sosialityöntekijä ja psykoterapeutti. Asun perheeni kanssa Hämeenlinnassa. Harrastan liikuntaa, ikoninmaalausta ja kuorolaulua.
Kuljen päivittäin työmatkaa noin 2,5 tuntia, joten osallistumiseni seurakunta elämään ei ole ollut viime vuosina kovinkaan aktiivista. Kuitenkin seurakuntayhteys on minulle tärkeä asia ja arvo. Asetun ehdolle koska haluan tarjota oman panokseni siihen että seurakuntayhteys olisi kaikille avoin, tavoitettavissa ja mahdollinen.
Herännäisyys

Yhteisöllisyyden edistäminen

Näiden kahden painopisteen ei pitäisi millään tavalla olla toisiaan poissulkevia, vaan Olla rinnakkain olemassa.

Vastausten etsimisessä on hyvä olla avoin mutta sopivasti kriittinen.

Osittain hyvä ja tärkeä asia. Luterilainen teologia korostaa kuitenkin ensisijaisesti uskon kasvamista ja uudelleen löytämistä elämän eri vaiheissa.

Oppirakennelma ei ole tie Jumalan luo, vaan jumalasuhde ja Jumalan läsnäolevaksi tuleminen.

Sielunhoito ja perheiden tukeminen kriisitilanteissa tulee koskea kaikkia ihmisiä riippumatta iästä, sukupuolesta, kansalaisuudesta tms

1. Mitä mieltä olet Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan lähipalvelujen järjestämisestä? Valitse yksi vastausvaihtoehto, joka parhaiten kuvaa näkemystäsi.