Kaihsu Tai

Vaalikone Haagan seurakunta

Seurakuntamme on maailmanlaajuisen kirkon paikallinen ilmentymä Haagassa, osa Kristuksen ruumista! – Olen ekumeenismielinen Haagan seurakunnan rivijäsen Lassilasta. Käyn messussa melkein joka sunnuntai Huopalahden kirkossa. Kuulun myös Helsingin anglikaaniseen seurakuntaan, joka on ev.lut. kirkon yhteistyökumppani. Olen Suomen Ekumeenisen Neuvoston yhteiskunnallisten kysymysten jaoston jäsen. Ammatiltani olen EU-virkamies.
Credo – uskon siihen, että: Taivas ja Maa on täynnä Jumalan kirkkautta. Hänen luomakuntansa avautuu kuin sateenkaaren värit kirkkaasta valosta. Rauhan liiton merkki on monivärinen. – Mekin kaikki saamme osallistua Jumalan ikuiseen liittoon. Kun syömme yhdessä, leipä ja viini tulevat meille lihaksi ja vereksi. Näin osallistumme Kristuksen seurakuntaan. Hoosianna! – Pyhä Henki liikkuu meissä, kun puhumme ja ymmärrämme toistemme kieliä. Näin osallistumme taivaan valtakuntaan.
Hiljaisuuden liike
Vihreä Liitto (VIHR)