Kysymykset

Vastattu 0 / 3

Vastattu 0 / 10

Vastattu 0 / 3

1. Över 43 000 esbobor har något annat språk än finska eller svenska som modersmål. Ta ställning till följande påstående: Det är viktigt att verksamheten i församlingarna i Esbo också betjänar invandrare och esbobor som talar främmande språk.

2. En enkät visar att hälften av esboborna anser att församlingarna förefaller vara mer försiktiga än modiga. Ta ställning till följande påstående: Församlingarna i Esbo borde i sin verksamhet och i sina ställningstaganden vara modigare än tidigare, även om alla inte skulle gilla det.

3. Det finns fem finska och en svensk församling i Esbo. Jag anser att (välj ett av alternativen):